Blowing bubbles

I need…

I need art! Jeg føler, at mit liv har brug for kunst. Det skal være sådan.. noget jeg ejer! Jeg har brug for at have et stort dyrt maleri hængene på min væg (og nej, det er de slet ikke plads til), men det ville nu være dejligt! Eller hvad med en lille skulptur? Jeg tænkeeeer  …. FRODO MIKKELSEN – manden er genial. Jeg ved ikke, hvorfor denne pludselig kunst-lyst er dukket op. Det har sikkert noget at gøre med, at jeg er syg. Eller noget?
Jeg har længe kendt hjemmesiden Theevolutionstore.com. Jeg har dog aldrig været i NYC, så jeg har aldrig besøgt den fysiske butik, men hvis tingene der er bare halvt så lækre som på hjemmesiden, så ville jeg da falde død om *wink*. (Butikken sælger blandt andet kranier). Grunden til, jeg nævner denne butik, er, at jeg godt kunne tænke mig sådan et kranie med horn på hængene på væggen – spørg mig ikke, hvilket dyr det er! Jeg har generelt en eller anden forkærlighed for kranier og lignende, de er sygt fascinerende!

Her er lige et par billeder af nogle af de ting, jeg ikke vil have noget imod at have hængende eller stående, enjoy!Untitled-2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blowing bubbles